Toast Time – Nyt Madkoncept.

Velkommen hos Toast Time.

Toast har været en undervurderet spise i årtier, og med næsten ingen fysiske forretninger som har haft lækre toast på menuen. Det har vi hos Toast Time valgt at gøre op med, og præsentere et helt nyt brand og madkoncept med nye og lækre smagsoplevelser på hele menukortet.

I vores lækre varianter af toasts, finder man et hav af ingredienser og krydderier, som er nøje sammensat for at give de bedste smagsoplevelser, i vores hjemmelavet toastbrød. Der er mulighed for at kombinere vores fantastiske toasts med vores nyudviklede shakes, juice og kaffevarianter, eller bare nyde den alene og lade dine smagsløg opleve en eksplosion af lækkerier. For vi har nemlig også udviklet vores drikkelse helt fra bunden af, med de bedste kombinationer af friske frugter.

Vi hos Toast Time har taget højde for, at de fleste allergikere, veganer, vegetarer m.m. kan være med på vores menukort.

Vores toast
& råvarer

Get started today

Bag om
TOASTTIME

Mere om os

Vores lækre
drikkevarer

Den gode drik

Vi vil gerne inspirere med lækre råvarer

Vi får altid leveret vores råvarer dag for dag, da vi bestiller i små mængder ad gangen, så vi kan tilbyde vores kunder friske råvarer, alle ugens dage.

Efter modtagelse af råvarerne, går vi dem igennem for at dobbelttjekke dem for en sikkerhedsskyld, om der skulle være defekte råvarer i blandt som skal returneres tilbage til vores leverandører.

Menu

Vores lækre drikkelse

Ingen steder i Danmark vil du kunne få mulighed for at smage de lækreste smagsoplevelser som vi har udviklet i vores shake, juice og kolde kaffevarianter.

De er netop ligesom vores toasts, udviklet hårdt fra bunden af med frivillige smagsdommere tilknyttet, har vi kunne udvikle de mest fantastiske smagsoplevelser med helt nye friske frugter og grøntsager, som spiller godt sammen med vores lækre toasts.

Hvorfor Toast Time