Hvorfor Toast Time?

Min passion for toast begyndte langt tilbage i teenagealderen. Toastbrød med smeltet ost i, som blev til lange ostestrimler når jeg tog en bid af toasten, var noget af det bedste jeg vidste og stadig elsker den dag i dag!

Toast har været en undervurderet spise meget længe, og jeg plejede at søge med lys og lygte efter steder som solgte toasts, men det har været meget begrænset, både mht. madsteder, varianter og smag,

Derfor begyndte jeg selv at eksperimenter med at udvikle de lækreste toastvarianter, shakes, juice og kaffevarianter, i samarbejde med frivillige smagsdommere, tog det mig 1 år for at kunne komme frem til det rette menukort.

Og nu står jeg her! Fuld kampklar for at sprede de lækre smagsoplevelser, som der har været et stort savn til meget,
meget længe.

’’Genco Cift – Stifter og Toast Lover’’

Vores toast og råvarer.

Hos Toast Time går vi ikke på kompromis med noget, for vores brand er helt unikt og det skal vores råvarer også leve op til.

Derfor forsyner vi os med nye og friske råvarer fra vores dygtige leverandører, som vi får leveret fra dag til dag.

Vi prøver at ramme så mange som overhovedet muligt, med vores menukort og har bl.a udviklet vores helt egen og unikke toastbrød, som vi bager selv.

Vi vil ikke have at nogen går glip af de fantastiske smagsoplevelser, vi har kombineret. Derfor kan I også finde varianter på menukortet som er vegan, vegetar og laktosefri venlig.

Vi arbejde hver dag hårdt på at kunne forbedre og udvikle vores menu, så endnu flere kan være med.

’’Genco Cift – Stifter og Toast Lover’’

Mark Madsen

Barista & tjener

Olivia Svendsen

Juice magiker & kok

Morten Andersen

Ejer & tjener